7 Mart 2020 Cumartesi

Diyabet Hastaları İçin Cinsel Hap



Cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunu sağlıklı insanların %50’sinde görülürken şeker hastalarının %80inde görülmektedir. Diyabet Diyabet hastaları için cinsel hap bulunmaktadır ancak bunlar dikkatli kullanılmalıdır. Özellikle genç yaşlarda başlayan bu sorun öncelikle psikolojik terapiler ile tedavi edilmeye çalışılmalıdır.

Şeker hastalarında vücutta fazla salgılanan yada hiç salgılanmayan hormonlar sayesinde sertleşme, orgazm olmama gibi sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bitkisel yollar ile tedavi bu konuda pek başarılı sayılmaz. Diyabet hastaları için cinsel hap var ancak hastalar cinsel sorunları için kesinlikle uzman hekimlere başvurmaları gerekmektedir. %80’i ağız yolu ile ilaç önermektedir ancak ağız yolu ile ilaç alanlarında sadece %50’lik bir kısmı tekrar erekte olabilmekte ve eski cinsel sağlığına kavuşabilmektedir. 

Bunun yanı sıra penis üzerinden şırınga edilen bir takım ilaçlar ile sertleşme ve cinsel isteksizlik sorunu ortadan kaldırılmaktadır ancak buda hastaların sadece %60’ında etkili olmuştur. Bu yöntemlerin yanı sıra tıpta oldukça başarı gösteren vakum tedavisi bulunmaktadır, cinsel organın üzerine yerleştirilen küçük silindirik bir parça sayesinde sertleşme sorunu tamamen ortadan kaldırılabilir ancak bu silindirik parça her ilişki öncesinde penise takılmalıdır. 

Şeker hastası bayanlarda ise cinsel isteksizlik erkeklere nazaran daha az görülmektedir ve diyabet hastaları için cinsel hap ağız yolu ile verilen ilaçlar ile tedavisi erkeklerinkine göre daha mümkün olmaktadır.

Şeker hastalarının kullandıkları bu yöntemlerin yanı sıra, sağlıklı kişilerin cinsel hayatlarında olduğu gibi mutlaka bu duruma kendilerini hazırlamaları, isteksizlik durumunu ilaç tedavisinden önce psikolojik tedavi ile çözmeye çalışmalı bunun ardından ağız yolu ile alınan ilaçlar yada enjekte tedavisi denenmelidir.

Epimedium Nedir



Günlük hayatların çok değişik nedenlerden dolayı zorluklarla geçirildiği ve insanların da bu zorlukların üstesinden gelebilmek için çaba sarf ettikleri bilinen durumlar arasında yer almaktadır. Bununla birlikte en sık yaşanılan rahatsızlıklar arasında stres ve yorgunluklara bağlı olarak güç kayıpları ya da cinselliğe olan ilgilerin azalması gibi durumların meydana geldiği görülebilmektedir.  Epimedium nedir diye soracak olursanız, doğada bulunan bitkilerden oluşan ve karışımları yapılarak cinsel güç sağlamada kullanılan macunlar olarak bilinmekte, bu sebeple de erkeklerin yoğun olarak kullanımlarını gerçekleştirdikleri ve cinsel ilişkilerinde iktidarsızlık gibi sıkıntılarının önüne geçebilmek için kullanımlarını yaptıkları ürünler olarak bilinmektedir. Çoğu insanın aklına epimedium nedir gibi sorular geldiğinden uzmanlar bunların açıklamasını sizler için son derece açık bir şekilde gerçekleştirmişlerdir.

Doğadaki afrodizyak etkilere sahip olan ve cinsel performans artırıcı yöntemlerinde kullanılan bitkilerin varlıkları sayesinde insanların ihtiyaçlarına ulaşabilmelerine mümkün bir hal almış, bu sayede çok farklı işlemlerin ardından eşlerin cinsel birleşmelerini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmeleri de mümkün bir hal kazanmıştır. Uzman bilim adamlarına göre bakıldığında epimedium nedir sorularının cevapları, doğanın bizlere sunmuş olduğu bitkilerin karışımlarından elde edilmiş olan ve harika etkileri ile insanları büyüleyen ürünler olarak bilinmekte, cinsel ilişkilerin vazgeçilmezleri arasına giren bu ürünlerin kullanımlarındaki kolaylıklar ile son derece büyük işlerin yerine getirilebildiği ve çiftlerin memnun bir şekilde orgazm olabildikleri de görülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.