13 Mart 2020 Cuma

Çin Topu Nedir




Çin topu tarihi binlerce yıla dayanan Tibet bitkisel eczacılık dünyasının erkekler için birçok afrodizyak bitkinin harmanlanması ile ortaya çıkardığı macun kıvamında yuvarlak toplardan oluşan cinsel güç arttırıcı doğal içerikli ürünüdür. Çin topu erkeklerde üreme yollarını açan cinsel hormon üretimi sağlayan 38 çeşit afrodizyak bitkilerin en yararlı ve etkileri yüksek kısımlarından yararlanılarak hiçbir kimyasal içerik karıştırılmadan tamamen doğal yollardan elde edilmiş bir üründür. Bir kutu Çin topu içerisinde 8 adet cinsel gücü arttıran bitkisel afrodizyak karışım bulunur. Çin topu yüzyıllardır uygulanan bir metodun modernize edilerek daha etkili hale getirilmiş son halidir.

Çin topu günümüzde tüm Dünya genelinde erkekler tarafından güçlü etkisi nedeniyle en çok tercih edilen bitkisel cinsel performans ürünüdür. Çin topu sadece cinsel sorun yaşayan kişiler için değil hiçbir cinsel sorunu olamayıp seks gücünü yükseltmek isteyen doğurganlığını sperm kalitesini ve sayısını arttırmak isteyen erkekler için ideal cinsel performans arttırıcı bir tercihtir. Çin topu penise ulaşan kan damarların da genişleme oluşturur. Bu sayede penise ulaşan kan miktarı ve genişleyen kılcal damarlar sayesinde en uç noktaya kadar ulaşan yenilenmiş kan olağan üstü güçlü bir penis sertleşmesi sağlar.

Çin Topu Fiyatı:


Çin topu fiyatları afrodizyak ürünler içerisinde her kesimden insanın rahatlıkla ulaşabileceği uygun fiyatlardır. Bu etkili ve doğal ürünün maalesef çıkar odaklı kişiler tarafından benzeri yani taklidi piyasa da bulunmaktadır. Normal ederinden bir miktar daha ucuza mal edilen ve satış fiyatı düşük olan taklit ürünler hiçbir işe yaramadıkları gibi sağlığınızı da tehlikeye sokabilmektedir. Çin topu satış sitemiz %100 orijinal ürün garantisini en ucuz ve ulaşılabilir fiyatları ile sizlere sunmaktadır. Güvenilir bir şekilde Çin topu sipariş vermek için Sitemiz memnuniyet garantili ve iade imkanı ile satış yapmaktadır.

Çin Topu Etkileri / Yan Etkileri


Orijinal Çin topu güçlü erkeklik geliştirici afrodizyak bitkisel ürünleri erkeklerin tüm cinsel sorunlarına çözüm getirmektedir. Çin topu kullanımı erkeklerde cinsel gücü arttırır, erken boşalmayı engelleyerek daha istekli ve uzun süreli cinsel ilişki yaşanmasını sağlar. Çin topunun başlıca etkilerini sayacak olursak şu şekilde açıklayabiliriz.

Çin Topu Yararları;


Çin Topu tamamen doğal içeriğe sahiptir
Erkeklerde sertleşme zorluğunu ortadan kaldırır ve güçlü penis sertleşmesi sağlar
İktidarsızlık giderici olarak uzun süre dikleştirici ve kaldırıcı etkisi vardır
Erken boşalan erkekler için uzun süreli sevişme ve geciktirme sağlar
Sperm sayısı düşük olan erkeklerde içeriğindeki etkili afrodizyak bitki özleri sayesinde doğal sperm arttırıcı ve sperm kalitesini yükseltici özelliği vardır.
Üremede zorluk çeken kişilerde kısırlığın tedavisinde düzenli kullanımı yardımcı olur
Cinsel ilişkide kendinize güveni yeniden kazandırır.
Seks enerjisini yükseltir ilk boşalmadan sonra tekrar ereksiyonu sağlamak için gereken zaman aralığını minimum seviyelere indirir.
Cinsel performans arttırıcı olarak son derece güçlü etkisi vardır. Birden çok defa cinsel ilişki yaşamak isteyen ancak zorlanan erkekler de büyük yardımlar sunarak birçok defa cinsel ilişki kuracak gücü sağlamaya yardımcı olur.

Çin Topu Yan Etkileri:


Çin topu kullanımı uzak doğuda her yaş gurubundan erkek tarafından rahatlıkla uygulanmaktadır. Son yıllarda tüm Dünya genelinde en çok tercihen edilen afrodizyak karışımdır. Çin topu içeriğinde hiçbir kimyasal katkı yoktur. Tamamen doğal olan bu ürünün bilinen nadiren görülmüş başlıca yan etkileri şu şekildedir.
Hafif baş ağrısı
Bulantı
Görmede bulanıklık
Kas ağrısı
Bunun dışında Çin topu kullanımı hakkında herhangi bir yan etki bildirilmemiştir. Tüm afrodizyak ürünlerde olduğu gibi ağır derecede karaciğer sorunu olanlar, yakın dönemde kalp ve damar rahatsızlığı yaşayan kişiler Çin topunu uzman bir hekime danışarak kullanması tavsiye edilir. Çin topunu 18 yaş ile 80 yaş arasında tüm erkekler tüketebilir.

Çin Topu İçeriği


Çin topu içeriği tamamen doğal bitki özlerinden oluşan bir karışıma sahiptir. Tibet ve uzak doğu topraklarında yetişen buralardan tüm dünya geneline başta ginseng olmak üzere birçok yararlı bitkiden oluşmaktadır. İçeriğinde bulunan başlıca bitkisel ürünleri şu şekildedir.
(Crataeguspinnatifida )Alıç meyvesi yaprağı
(Serenoarepens )SawPalmetto meyvesi özü
Catuaba kabuğu (Erythroxylumcatuaba )
Çin Ginsengi kökü (Panax Ginseng )
MuriaPuama kökü erken boşalmayı engeller (Ptychopetalumolacoides )
Damiana yaprağı (Turneradiffusa )
Keçiboynuzu çekirdeği(Epimediumsagittatum )
B3 Vitamini (Niasin ) gibi bitkisel karışımlar içermektedir.

Çin Topu Kullanımı


Çin topu kullanımı ağız yoluyla günde sadece bir adet bitkisel karışımın ılık su ile alınır. Çin topu ile aynı anda başka bir afrodizyak ilaç kullanımı tavsiye edilmez. Çin Topunu 18 yaş altı kişiler ve kadınlar kullanamaz. Çin topunun en yararlı halde kullanım şekli yemeklerden 2 saat sonra ve cinsel ilişkiden 1 saat önce kullanımı tavsiye edilir. Çin topunu yutmadan önce dişlerinizle bir iki defa ısırarak yutmalısınız. Çin topu bitkisel afrodizyak ve doğal viagra alkolle kullanılması tavsiye edilmez. Alkolle kullanımı ürünün etkisinde ciddi azalma oluşturacağından önerilmemektedir.

Çin Topu Sipariş


Çin topu doğal afrodizyak siparişleriniz kampanyalı olarak en ucuz fiyatları ile aynı gün kargoya verilir Türkiye’nin tüm büyük şehirlerine 1 günde teslimat gerçekleştirmekteyiz. 
çin topu sipariş hattı : 0535 778 16 84


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.