17 Haziran 2020 Çarşamba

Erken Boşalma Tedavisi





Erken boşalma erkeklerin cinsel arzuları ve şehvetlerini kontrol edememeleri sonucun da gerçekleşir kesinlikle nemli bir sorundur ve psikolojik yanı oldukça ağır basmaktadır. Tabi bu doğrultuda psikolojik çözümleri bulunması en mantıklısıdır. Ama bunu yapabilecek olan erkek sayısı oldukça azdır. Nedeni ise erkeklerin cinsellik konularından kendilerini hiç bir şekilde kontrol edememeleri ve etmek de istememeleridir. Bunu şu şekilde de anlatabiliriz. Bazen cinsellik için planlar kurarsınız, şöyle yaparım veya böyle yaparım dersiniz. Ancak o an geldiğinde bunların hiç birini yapamazsınız. Çünkü siz onu değil aslında o sizi kontrol altına almıştır.  

Peki cinsellikte kendi kontrolünüzü yani oto kontrolü nasıl elinize alabileceğinizi öğrenmek ister misiniz. Bu durumun en basit yolu her zaman için cinsel sağlık ürünlerinden kullanmaktır. Cinsel destek  ürünleri ciddi yardımları olan ve insanlar için oldukça etkili olan ürünlerdendir. Piyasa da erken boşalmayı önleyen ilaçlar adı altında bir çok ürün yer almaktadır. Bunlardan biri ile sorununuz çözme sürecine başlayabilirsiniz. Özellikle bitkisel geciktirici spreyler erkekler için büyük ir merak konusu olan erken boşalma tedavisi nedir sorusuna en güzel çözümlerden biri olacaktır. Penisin üzerine sıkılan sprey kuruyana kadar masaj ile yedirilmeye çalışılır. Ardından kısa süre beklenir ve ilişkiye girilir. Daha sonrasında süre akar akar akar ama sizde hala boşalma düşüncesi olmaz. Sadece gerçekten istediğinizde boşalma olayını gerçekleştirebilirsiniz.

Geciktiren Spreyler



Erkekler biri ile ilk defa ilişkiye girmeden önce ona kendileri ile alakalı öylesine şeyler anlatırlar ki düşündüklerinde abarttıklarını kendileri bile fark edecektir. Ancak burada en önemi şey her zaman için yapabileceğinizi belirtmenizdir. Erken boşalmıyorum der ve ilişkin başında boşalırsanız işte o zaman büyük sıkıntılar yaşarsınız. Sizden beklentileri her zaman için normal seviyede tutmalısınız. Yapabileceklerinizi gizlemeli ve onu yatakta şaşkına çevirmelisiniz. Bunu nasıl yaparım derseniz cevabınız bizde. Erken boşalmayı geciktirici spreyler vardır. 

Biz bunlara zaman zaman mucizevi spreylerde diyebiliyoruz. İlişkiden 25 dakika evvel ona hissettirmeden penise sıkın ve ovalayarak kurutun. İşlem tamamen bu kadardır. Daha sonra ilişkiye girdiğiniz de onun sizden beklentisi 20-25 dakika olacaktır. Fakat bu sürelerin üzerine çıkmak 40 dakika 50 dakika ve hatta daha da üzerine çıkınca siz artık karşınızda ki partnerinizin en büyük kahramanı olacaksınız. Adeta bir yenilmez savaşçı güçlü bir kişilik olarak gözükeceksiniz. Bu süreç emin olabilirsiniz ki her ikinize de çok iyi gelecektir.

Geciktirici Sprey Fiyatları


Erkeklerin partnerlerine sağlayacakları uzun süreleri sağlayan geciktirici spreyler rakamsal açıdan sizleri çok da zorlamayacak düzeylerde olacaktır. Sitemizde geciktirici sprey fiyatları son derece uygun rakamlara satılmaktadır. Ml ölçüsüne göre değişen fiyatlar sayesinde bu ürünlerden sizlerde yararlanabilirsiniz. Partnerini kendine hayran bırakmak isteyen erkekler için alabilecekleri en ideal ve en basit ürünlerden biri olacaktır. Farkını bizzat kendiniz görün yaşayın ve hissedin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.