12 Haziran 2020 Cuma

Afrodizyak Salgılayan Parfümler

                                                             


Afrodizyak salgılayan parfümler , kişilerin düzenli ya da düzensiz cinsel hayatları konusunda önemli etkileri bulunan ilaçlara, yağlara, yüksek besin değerli gıdalara, bitkilere kısacası her şeye verilen genel addır. Afrodizyak, gizlenmiş ya da zaten var olan cinsel arzuları uyarıcı bir etkiye sahiptir. Adını Yunan mitolojisinde herkes tarafından güzelliği ve çekiciliğiyle bilinen, Yunan tanrıçası Afrodit'ten aldığı söylentiler arasındadır. Geçmiş dönemlerde, oldukça ayıp karşılanan ve gizli gizli satışa sunulan afrodizyak ürünler; şimdilerde geniş bir pazara yayılmış durumdadır. Bu durum çok riskli bir hal almaya başlamıştır. Çünkü her önüne gelen afrodizyak etkili jel parfüm satışını yapmaktadır. Sorun sadece satış yapmakta değil, piyasada yüksek miktarlarda sahte ürün bulunmasıdır.
                                                       
Genellikle ilaçlar, besinler ve parfümler üzerinden gidilen satışlarda, sahte ya da gerçek ürünleri ayırt etmek çok zor bir durumdur. Bunları ayırt etmekten ziyade, merdiven altı gibi yerlerden ucuza almak yerine, daha kurumsal ve güvenilir markalardan almak sizin lehinize bir sonuç verecektir. Aksi takdirde paranızın yanında, sağlığınızda büyük bir risk altına girecektir. Ayrıca, bu ürünlerin orijinallerinin alındıktan sonra dozuna da çok dikkat etmek gerekmektedir. Çünkü afrodizyak parfümler, yeterli dozu cinsel performans arttırırken; aşırı dozları cinsel performansın düşmesine sebep olmakla birlikte; bilinçsiz kullanımlarda uzun süreli ya da kalıcı etkiler ortaya çıkarmaktadır. Hatta gerekirse özellikle cinsel sorunları olan kişiler ya da çiftler, bu maddenin alımıyla alakalı olarak uzmanlara danışmalı ve yardım almalıdırlar.

Afrodizyak Hakkın da Genel Bilgiler


Afrodizyak, genelde bayan azdırıcı ürünler için kullanılmaktadır. Ucuz olanlarına dikkat etmek gerekir çünkü etki göstermeyebilir. Afrodizyak kullanımının en etkili olduğu durum, daha önce ilişkiye girmiş fakat istenilen sonuçları alamayan kişiler üzerinedir. Afrodizyağın zevk verici, arzulayıcı etkilerinden faydalanılmak istenir. Afrodizyak etkisi bulunduran esans içerikli yağların çoğu, genel olarak parfümlerde kullanılmaktadır. Bunun önemli bir avantajı vardır çünkü beyin koku alma üzerine çok etkili duyulara sahiptir. Alınan ve hissedilen kokularla; duygular, arzular ve cinsellik isteği üst derecelere ulaşabilmektedir. Bu etkilerin büyük bir kısmı erkeklerin doğasında bulunur fakat bayanlar için aynı şey söylenememektedir. Bu yüzden parfümlere afrodizyak etkili maddeler eklenmektedir. Eklenen afrodizyak maddelerden başta bayanlar, sonra erkekler etkilenmektedir. Özel afrodizyak bileşenler içeren Aleron afrodizyak parfümü de buna örnek olarak verebiliriz. Hem erkekler için hem bayanlar için ayrı kullanımlık ürünleri mevcuttur.

Bunların dışında afrodizyak etkili parfümlerin fayda ve zararları aşağıdaki gibidir:

-Doz aşımı olmadığı durumlarda, hiç bir yan etkisi ya da alerjik reaksiyonları bulunmaz.

-Kullanan kişilerde dişilik ve erkeklik özelliklerini arttırır. Aynı zamanda çiftler arasında, daha önce yaşanmamış arzu ve isteklerin ortaya çıkmasına yardımcı olur.

-Karşı cins ile yakınlaşmanızı, daha çok ilgi duymanızı ve size karşı ilgi duyulmasını sağlar.

-Cinsellik dışında sosyal ortamlarda yani çalışma hayatı, özel gün, kutlama gibi zamanlarda, saygınlığınızın artmasına olumlu etkide bulunur.

-Diğer parfüm kokularına göre tene daha çok uyum sağlarlar.

-Bu tür parfümleri kullanan kişilerde mutluluk, enerji ve yaşama isteği gibi güzel ve özel duygular gözlenmektedir.

Son olarak afrodizyak etkili parfümlerin hangi kokulardan meydana geldiğini ve bu kokuların etkilerinden söz edelim. Öncelikli olarak bu parfümlerin kalıcı olması ve etrafa yayılabilmesi için özel bölümlere sıkılması ya da sürülmesi gerekmektedir. Bu bölümler, kulak arkası, ense, boğaz ve el bilekleri olarak sıralanmaktadır.

Performans ve cinsel isteğin artmasına katkıda bulunan ilk koku, vanilya esanslı kokulardır. Devamında ise, baharatlı ve çiçeksi kokular gelmektedir. Bu kokulardan bazıları; yasemin çiçeği, ylangylang, sandal ağacı, misk, manolya, lavanta, mine çiçeği, tarçın, yanık şeker, portakal ve yeşil elma kokularıdır. Bu kokular hafif ve doğal kokular olduğu için çok tercih edilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.