1 Şubat 2023 Çarşamba

Stag Geciktirici Spreyler

 


Stag geciktirici spreyler kişiden kişiye etki süresi değişse de ortalama 10 ile 15 dakika içerinde etkisini gösterir. Penis üzerine sıkılan ve masaj yapılarak iyice derinin emmesi sağlanan işlemden sonra cinsel ilişki gerçekleştirilebilir. Cinsel ilaçlar kullanarak yeni bir deneyime merhaba diyebilirsiniz.

Canınızı Sıkmayın Stag Geciktirici Spreyler Sıkın

Stag geciktirici spreyler sadece penis üstündeki uyarıcı bölgeleri etkilediği için vücudunuza komple bir etki uygulamaz. Lokal olarak kullanıldığı için kişinin isteğine bağlı olarak istenilen miktarda kullanılabilir. Cinsel birleşme performansını tek seferde 30 dakika ve üstüne çıkarır.

Stag geciktirici spreyler piyasada bulunan en köklü cinsel ürünlerdir. Yarım asra yakındır tedavülde olan bu cinsel ürünün hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.

·        Stag geciktirici spreyler geç boşalmanızı sağlayarak ilişki süresini uzatır.

·        Ortalama olarak 30 defa kullanılabilir.

·        Bir sprey kutusu 20 miligramdır.

·        Deriye hiçbir zarar vermediği gibi içindeki koruyucu maddeler ve vitamini sayesinde deriyi pürüzsüz bir görünüme kavuşturmaktadır.

·        Stag Geciktirici spreyler İngiltere üretimi olduğu için üretici firma tarafında her türlü testi yapılmış ve gerekli garantileri verilmiştir.

Cinsel performanslar artık sorun olmaktan çıkmıştır. Kendinizi yetersiz görmenize gerek yok. Kullanacağınız Stag geciktirici spreyler ile eşsiz bir cinsel hayat sizi beklemektedir. Sprey sayesinde partneriniz de etkilenerek karşı tarafa da mükemmel seviyede bir haz yaşatacaktır. Mutlu çiftlerin oluşmasında en etkili sebeplerden olan cinsel hayatınız artık mükemmellik derecesinde olacak.

Stag 9000

Erkeklerin cinsel sorununda imdatlarına koşan Stag 9000 sprey olarak üretilmiş ve 3 dakika süren bir cinselliği 2 saate kadar uzatabilmektedir. Bu birçok erkek için mucizevi nitelikte olan ve erken boşalma gibi bir hissi ortadan kaldıran kaliteli bir üründür.

Günümüzde çok fazla erkek bu sayı milyonları bulmaktadır erken boşalma sıkıntısı çekmekte ve böylece partnerleriyle aralarında sessiz bir soğukluk girmektedir. Stag 9000 ürününü kullanan bir erkek bu sorununu kısa zamanda çözer. Partneriyle soğukluğunu ateşlendirebilir ve kendinden emin olarak yorgunluktan bitene kadar cinsel birlikteliğini boşalmadan sürdürebilmektedir.

Stag 9000 Kullanımı

Penisiniz için zaman kavramını kendi elinize alın. Partnerinizi memnun edin. Bunun için Stag 9000 sprey kullanımında bazı önemli detaylar bulunmaktadır. Bu ürünü sadece 4 fıs sıkarak penisinizin baş ve orta kısmına sıkın. Ardından güzelce masaj yaparak yedirin. En fazla 4 dakika içerisinde etkisini hissetmeye başladığınızda partnerinizle birlikte olmaya hazırsınız. Yan etkisi bulunmayan Stag 9000 geciktirici spreyi her cinsel birlikteliğinizden 5 dakika öncesinde sıkabilir ve uzun süren gecelerin nasıl olduğunu çok daha iyi tanımlayabilirsiniz.

İçeriğinde bulunan malzemeler;

      Karanfil Yağı,

      Viola Odorata,

      Nane Yaprağı Yağı,

      Susam Yağı,

      Sesami Oleum,

      Coryophylli Oleum

Bulunmaktadır. Doğal ve bitkisel olan Stag 9000 geciktirici spreyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yan etkisi yoktur ve penis üzerinde kaşıntı ya da kızarıklık gibi sorunlar oluşturmamaktadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.