20 Şubat 2020 Perşembe

Afrodizyak Bitkiler




Dünya üzerinde şifa kaynağı bitkiler ile tedavi yöntemleri çok eski çağlardan beri uygulanır bir durumdur. Hastalıklar ve tedavi yöntemlerinde doğanın hediyesi birçok bitki özlerinden yararlanılmakta ve günümüzde üretilen birçok ilacın etken maddesini yine bitkiler oluşturmaktadır. Bitkisel tedavi yöntemleri insanlar için bulunmaz bir nimettir. Bunun nedeni doğadan organik olarak elde edilen ürünlerin değişime uğramamış olması ve insan vücudunda olumsuz yan etkiler oluşturmamasıdır. İnsan sağlığında bu denli önemli katkıları olan bitkiler dünyasında önemli bir yeri afrodizyak bitkiler teşkil ederler.

Cinsel olarak kendini güçlendirmek isteyen ya da değişik cinsel sıkıntılarla mücadele eden kişiler içinde doğada bulunan afrodizyak bitkiler içerisinde derman mevcuttur. Sorun ister cinsel isteksizlik olsun isterse kısırlık, ya da erkeklerde çok sık rastlanan erken boşalma veya iktidarsızlık problemi bitkilerde tümüne çare olacak içerikler mevcuttur. Son dönemde özellikle alternatif tıpla uğraşan uzmanlar ilaçların insanlar üzerinde oluşturduğu olumsuz yan etkileri önlemek amacı ile alternatif tıp’ a yani bitkilerin dünyasına bir o kadar önem verir olmuşlardır.

Cinsel Sağlık İlaçları


Doğal yollardan elde edilen bitkilerden en yararlı şekilde faydalanmak için uzun klinik araştırmalar yapılmış bu araştırmalar sonucunda birçok çeşit bitkisel ürün geliştirilerek insanların yararına kullanıma sunulmuştur. Cinsel sağlık ilaçları bu anlamda sorun yaşayan ya da cinsel gücünü arttırmak isteyen bireyler içinde afrodizyak bitkiler kullanılır olmuş ve etkileri ile erkekleri ve kadınları cinsel sıkıntılardan kurtarma konusunda oldukça başarılı sonuçlar vermiştir. Günümüzde cinsel ürünlerin üretiminde en çok kullanılan afrodizyak bitkiler şu şekilde sıralanabilir.

Ginseng: Ginseng tüm dünya da cinsel gücü arttırmak ve cinsel problemleri gidermek için en sık kullanılan afrodiyak bitkilerdendir. İnsan sağlığına birçok yararları mevcuttur. Bir diğer adı panax tır. Vücut direncini ve fiziksel gücü arttırmada oldukça etkili bir bitkidir.

Epimadium: Bizim ülkemizde dağlarda da bolca bulunan ve Anadolu da ki adı ile azgın teke otu özellikle erkeklerde sperm sayısını arttırmaya ve doğurganlık oranını yükseltmeye yarar. Geçmişte bitkisel tedavi yöntemlerini uygulayan kimseler özellikle kısır erkeklere epimeium la tedavi yöntemini uygulamışlardır. Ereksiyon problemi olanlar da ve erken boşalan erkeklerde çok etkili bir afrodizyak bitki türüdür.

Ganoderma: Bu bitkinin bir diğer ve meşhur adı da ölümsüzlük mantarıdır. Her derde deva bu bitki özellikle Çin menşeli bir bitki olmakla beraber zamanımızda olumlu etkileri nedeni ile dünya nın hemen her yerinde yetiştirme çalışmaları yapılmaktadır.  Bağışıklık sistemini güçlendirir, Kan şekerini ve metobolizmayı düzenler, çok etkili afrodizyak özelliği vardır.

Yohimbinum: Afrika merkezli bu bitki şu anda Amerika da oldukça yaygın olarak üretilmek te ve kullanılmaktadır. Özellikle cinsel güç arttırıcı olarak tüm afrodizyak ürünlerde kullanımı tercih edilmektedir.

Ratoniasiliqua: Keçiboynuzu yüz yıllardır en çok tercih edilen afrodizyak bitkilerdendir.
Afrodizyak bitkisel ürünler üretimin de en sık kullanılan başlıca afrodizyak bitkiler bunlardır. Sitemiz tüm bitkisel afrodizyak ürünler de en seçkin markaları en ucuz fiyat koşullarıyla sizlere sunmaktadır.

Afrodizyak Ürünler



İnsanlar yaşamlarının bazı bölümlerinde ellerinde olmayarak şartlar ve yaşam koşullarının bir getirisi olarak sağlık sorunları yaşayabilirler. Kadınlarda ve erkeklerde cinsel gücü arttırmak için çok geniş seçenekleri bulunan afrodizyak ürünler geliştirilmiştir. Erkekler için ereksiyon sağlayıcı ya da cinsel istek arttırıcı olarak Kamagra jel gibi birçok bitkisel içerikli afrodizyak ürünler kullanıma sunulmuştur. Bayanlarda cinsel isteksizlik veya cinsel doyuma ulaşamamak yani orgazm olamamak gibi sorunların giderilmesi içinde yine afrodizyak ürünler çok etkili sonuçlar vermektedir. 

Özellikle bitkisel olması tercih sebebi olan cinsel istek arttırıcı ve ereksiyonu güçlendirmek için geliştirilen afrodizyak ürünler sorun yaşayan ya da yaşamayan her erkek tarafından tercih edilmektedir. Erken boşalmayı engelleyen sürekli tüketimi ile bu sorunu tamamen çözen bitkisel ürünler günümüzde çok yaygın olarak tercih edilmektedir.

Cinsel olarak kendini daha güçlü ve durdurulamaz olarak donatmak isteyen herkes için son derece etkili olan afrodizyaklar çiftler arasında çok farklı zevkler yaşanmasına olanak sağlamaktadır. Cinsellikten soğumuş ilişkileri sıradanlaşmış yaşadıkları cinsel ilişkiden minimum zevk alan ve aralarına kara kedi girmiş olan birçok çift afrodizyak ürünler ile bu sorunlarını aşarak cinsel yaşam kalitelerini yükseltmişlerdir. Cinsel haz arttırıcı ürünler ile cinsel yaşamlarını renklendirmek isteyenler için sitemiz geniş afrodizyak ürün yelpazesiyle hizmetinizdedir. En kaliteli ve seçkin ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunan sitemiz tüm ürünlerde orijinallik garantisi vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.